divendres, 25 d’abril del 2008

Col·lectius pel medi ambient

La preocupació pel medi ambient ha arribat a nivells tant importants que nombrosos col·lectius de diferents temàtiques han constituït grups de reflexió i conscienciació sobre la importància de l’ecologia pel bé del planeta terra i pel nostre propi bé. En aquest cas, la ciència i la cultura es donen la mà i troben un projecte paral·lel que avança vers la mateixa direcció.

Científics pel medi ambient -CiMA- és una associació independent d’àmbit estatal fundada el 2003. Està formada per científics, tècnics i investigadors que traballen en totes les disciplines de les ciències naturals i socials. Vinculats a una responsabilitat socio-ecològica, vetllen per la protecció del medi ambient i la sostenibilitat. La web aquí.




La Ret Internacional d’Escrpitors per la Terra pretén ser un lloc de trobada, un fòrum de reflexió, una plataforma des del qual forjar opinions i motivar la sensibilitat ambiental de totes les nacions mitjançant la creativitat de la paraula, la poesia o la música. La web aquí i el bloc aquí.


En definitiva, el que comentava en Gary Snyder; torneu-ho a llegir que val molt la pena reflexionar-hi.