dissabte, 17 de novembre del 2007

PhotoClima

Greenpeace ha elaborat un llibre anomenat PhotoClima mitjançant el qual pretén mostrar els efectes devastadors que el canvi climàtic pot arribar a generar en diferents llocs de l’estat espanyol a través de fotomuntatges.


El llibre avarca sis àmbits: els rius, tal i com es pot veure en la imatge de l’Ebre al seu pas per Saragossa; l’agricultura; els glaciars; el mar, il·lustrat amb un fotomuntatge a la Mànega del Mar Menor; els boscos i la immigració. Totes les imatges mostren una situació que pot arribar a succeir si no hi posem solució i canviem el nostre comportament.



Cada capítol va acompanyat de vàries imatges i fotomuntatges com les dues mostrades, d’un fragment d’alguns dels treballs presentats aquest any pel IPCC i d’un breu relat de personalitats rellevants en el món de les lletres (José Saramago, Joaquín Araujo, Rosa Regàs, Manuel Rivas, Iñaki Gabilondo, Jane Goodall i Miguel Delibes de Castro).

Imatges d’un futur afectat pel canvi climàtic. Les decisions polítiques i d'inversió ens han d'assegurar que les imatges d'aquest llibre no són imatges del futur, el futur pot i ha de ser un altre, Raquel Montón, responsable de la campanya del canvi climàtic de Greenpeace. El llibre en format pdf aquí.

4 comentaris:

zel ha dit...

Sóc una impresentable, tants dies sense passar i cinc posts per llegir. Ei, però ja saps que ho disfruto! Aqueste fotos són precioses, però em fan pena, molta pena, diga'm que alguna cosa canviarà, sisplau, obre una finestra d'esperança, senyor de l'aigua! PETONS

Anònim ha dit...

avui heu deixat incoscient a una noia! gracies als vostre cos de repressors!!
no hi haura oblit ni perdo!!
Fills de puta cabrons!!
repressors de merda!!
stalinites i burgessos!!!
l'enemic sou ara vosaltres!!!!
ecofeixistes!!!

pititeta ha dit...

Vet aquí un catalanet de pro... Abans que res, Sr.Anònim, aprèn no a utilitzar correctament la nostra llengua, que seria demanar-te massa, sinò simplement APRÈN A ESCRIURE (no és tant complicat com sembla, fins i tot per tu) Burgesos s'escriu amb una sola S. Tot i les teves evidents limitacions, anem a veure si ets capaç d'argumentar alguna cosa més enllà de Gimme the Power (cançó de Molotov, segur q no saps si de que va).
Segons tu la policia ha de convidar a la gent a complir les lleis i respectar als altres... "Amb tot el carinyo, si tens un momentet, podries deixar de cremar el contenedor que paguem entre tots per llençar les escombreries a algun lloc. Gràcies i perdona, eh". Repressors?? Per què a les manifestacions pacífiques ningú és queixa de res? Respecta i seràs respectat. Molt queixar-se de la policia però clar, després resulta que la ETA és l'exèrcit del País Basc.
És molt fàcil anar de rollo alternatiu i antisistema i xafar tot el que ha costat anys d'aconseguir no dic q tot sigui perfecte, però l'únic que sabeu fer la gent com tu és el que acabes de fes tu: amenaçar i insultar. Forma't una opinió, la que vulguis, i defensa-la i aporta alguna solució a les coses. No hi haurà oblit ni perdó... Qui et penses que ets? El Justiciero?? No dic que l'actuació de la policia sempre sigui bona, però una cosa és criticar a les persones i l'altra al cos, però això és una altra història.
Jo no estic afiliada a cap partit i passo de ser políticament correcta amb tu, per tant el que et dic és que la gent com tu feu fàstic, que us en podrieu anar a una illa i matar-vos a hòsties els uns als altres, sense policia ni govern ni res. En definitiva xaval, que ets idiota perdut (que consti que és una opinió personal, formada i argumentada. A les proves em limito)
Salut

Carles Sampietro Lara ha dit...

La violència només fa que incitar violència. Quan hagis entès això i tinguis l’amabilitat de parlar a cara descoberta, ja saps on trobar-me per parlar pacíficament.

Per cert, almenys gràcies per mantenir el prefix eco.