dimarts, 20 de novembre del 2007

Taller de música i reciclatge

El dissabte 24 d’aquest mes tindrà lloc un taller de música i reciclatge on es demostrarà que a partir de residus domèstics es poden crear instruments per fer música i sons; el taller anirà a càrrec del Drap-Aire Musical, la seva web aquí.

Aquest taller forma part del cicle d’activitats Sona Bé organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida; el projecte es compon d’una sèrie de cursos i tallers per iniciar-se i aprendre diferents tipus de balls i música com el breakdance, capoeira, hip hop, percussió africana... amb la finalitat de comprendre que la música és un llenguatge universal que pot unir diferents cultures.

No he trobat cap document per enllaçar-lo per internet sobre el tema, així que si algú està interessat en el taller de reciclatge així com en qualssevol dels cursos de música us puc enviar l'arxiu pdf que em van enviar. El taller de música i reciclatge es realitzarà en El Mercat-Espai de Lleure i Creació per a Joves, plaça Sant Jordi s/n del barri de La Bordeta de Lleida de 17 a 20 hores.