divendres, 2 de novembre del 2007

Humor sobre el peak oil i el canvi climàtic

JEV inicia una campanya contra el canvi climàtic amb el lema Contra el Canvi Climàtic, + Esquerra Verda, amb la que pretén conscienciar la gent jove sobre aquest tema de tanta transcendència i importància pel futur de la vida del planeta. Si voleu saber més sobre aquesta campanya, aquí.

I per donar la benvinguda a aquesta campanya, rés millor que començar amb una mica d’humor referent al tema del declivi del petroli i el canvi climàtic. Cliqueu aquí i accedireu a una petita presentació de diapositives; si premeu la icona de la part inferior dreta de la presentació que hi posa full podreu veure les diferents diapositives a tamany gran. Com que soc incapaç de penjar correctament la presentació, us deixo un parell de imatges del que podeu trobar.

Les diapositives són un recull d'imatges que han circulat pels mails i que Juan Carlos, l'autor del bloc Loco por el petróleo, les ha recollit en un presentació. Per cert, visiteu el seu bloc perquè és molt interessant.

3 comentaris:

Juan Carlos ha dit...

Moltes graciès!

Tengo más ...

Juan Carlos ha dit...

Hola Carles, quizás soy un pesado pero la presentación no carga.
A veces cuando he puesto una presentación en el blog y he puesto texto después del código me pasaba eso mismo.

Saludos,

Carles Sampietro Lara ha dit...

Hola Juan Carlos

Ya he realizado el cambio del texto después de código, pero veo que todavía no carga la presentación.

Mmm...

Supongo que las demás presentaciones las acabaré colgando tmbien en este bloc, como el último del foro holandés, que es muy bueno.

Gracias a ti por recopilarlas y difundirlas por la red.