dissabte, 28 de juliol del 2007

Parcs nacionals

Nuestros Parques Nacionales. Red de Vida, és una sèrie de documentals sobre els 13 parcs nacionals de l'estat espanyol. La col·lecció, produïda per TVE i el Ministeri de Medi Ambient, emessa per La 2 durant l'any 2005 i editada per Divisa Home Video, ha arribat a les meves mans.

Avui he mirat uns dels reportatges, concretament el d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, un parc que per sort conec força bé; pel que he vist, els diferents capítols de la serie són breus, mostren la fauna i flora del parc des d'una vessant senzilla. És una col·lecció ideal per aquells que tinguin ganes de conèixer els 13 parcs nacionals de l'estat espanyol, ja que obtindran una visió global dels diferents parcs.

Els 13 parcs nacionals són: Pics d'Europa (Cantabria, Castella-Lleó i Astúries), Doñana i Serra Nevada (Andalusia), Timanfaya, Garajonay, Caldera de Taburient i Teide (Canàries), Ordesa i El Mont Perdut (Aragó), Arxipèl·lac de Cabrera (Baleares) Tablas de Daimiel i Cabañeros (Castella-La Manxa), Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (Catalunya), i Illes Atlàntiques de Galícia (Galícia).