dimecres, 4 de juny del 2008

No a la tortura, no a les corrides de braus

Llegeixo en el bloc d’en Raül Romeva una iniciativa impulsada pel Grup Verd/ALE que, conjuntament amb gran quantitat d’entitats per la defensa dels drets dels animals, pretenen que el Parlament Europeu prohibeixi una activitat d’extrema tortura com són les corrides de braus. Consulteu el seu article aquí.
Paral·lelament, Alaska ha posat nua (però retocada amb photoshop) per il·lustrar la campanya antitaurina de les associacions d’animals PETA i Anima Naturalis. Tal i com ella ha declarat “Es hacer ruido. Probablemente no se puede convencer a los convencidos, pero hay gente que puede empezar a cambiar".
L’oposició a la tauromàquia ha incrementat durant els últims anys en tot el món. Després que la ciutat de Barcelona es declarés contraria a les corrides de braus, en abril de 2004, moltes localitats han seguit el seu exemple. Anima Naturalis assegura que el 82% dels espanyols entre 15 i 24 anys no estan interessats en aquestes celebracions. Us recomana que consulteu la secció antitauromàquia de Anima naturalis, on trobareu molta informació sobre el tema.

4 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Sí, he llegit que avui a la tarda es farà una taula rodona al parlament europeu amb el tema "reclamar una Europa antitaurina".

www.bullfightingfreeeurope.org

ferran ha dit...

No a la tortura. I no a fer-ne un espectacle. Fins i tot em sembla que el segon és pitjor que el primer.

Asimetrich ha dit...

No entenc com és possible que avui en dia es continui considerant art o espectacle a una cosa així.

Albert ha dit...

sembla que s'ha de recordar lo molt que pateixen els animals i lo mot que en disfruten els espanyos de la fiesta , cavernicoles !!!!