dilluns, 9 de juny del 2008

Premi Brillant Weblog

L'Antònia m'ha regalat l'honor de rebre el Premi Brillant Weblog. Com sabeu l'Antònia és la presidenta de l'Associació Amics del Sàhara Terres de Ponent i autora de tres blocs sobre el Sàhara: SaharaLleida; SaharaPonent, que és la versió castellana de l'anterior i des d'on m'envia el premi; i SaharaNoticies, de nova creació on recull noticies sobre la causa saharaui aparegudes en els mitjans de comunicació.

El premi va ser creat per Bohemia amb la intenció de destacar blocs que resaltin per la seva brillantor a nivell temàtic i/o de contingut. Els 7 blocs que considero que es mereixen el premi són:




Com sabeu, la idea d'aquests premis és contribuir a la difusió de nous blocs. Si voleu continuar la cadena amb 7 guardonats més genial, si reduiu el nombre també perfecte, i si pel motiu que sigui trunqueu la cadena no pasar rés, només faltaria. Felicitats a tots pel vostre bloc.

2 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Moltes gràcies pel premi Carles!!

L'Antònia va estar molt encertada concedint-te'l.

Enhorabona a la resta,

Salut!

Pere Nieto ha dit...

Moltes gràcies. Des d'estils de blogs molt diferents coincidim en objectius comuns. Sols ens resta poder-nos conèixer personalment.