dijous, 24 de gener del 2008

Global Incident Map

Global Incident Map, mapa actualització constant on es mostra qualsevol acte relacionat amb segrestos, conflictes bèl·lics, assassinats, atacs químics... No mostra exactament tot allò que està succeint, però sí moltes coses que ni tan sols llegim a la premsa.


Una visió de com està el món. La web aquí.

4 comentaris:

zel ha dit...

Interessant de veritat, d'on l'has tret? Ai, em sap greu que no puc comentar sovint, ara estic amb aigua al coll de feina, ja recuperaré!!! Abraçades, amic Carles!

Marc ha dit...

mmmm,

Saps que passa, el mapa està bé, però això que diguin que es una eina per afavorir la Lluita Global contra el Terrorrisme, doncs no em mola, pq deixa clar el seu posicionament cap a les posicions de dretes i sobretot quan no ensenyen res de llatinoamerica i res de les guerres a àfrica...

Carles Sampietro Lara ha dit...

És cert que no es mostra rés de llatinoamèrica i ben poca cosa d'àfrica.

En part també és perquè les informacions mostrades són les que apareixen en la premsa mundial, i evidentment, els països amb dictadura, on no hi ha llibertat d'expressió o llocs amb poques tecnologies de la inforació no surt a la llum actes conflictius i demès.

Carles Sampietro Lara ha dit...

La web la vaig conèixer a través d'un dels telenoticies de cap de setmana de tv3. Van recomanar dos o tres webs i una era aquesta.

A mi també m'agrada molt.

Una abraçada.