dissabte, 13 de setembre del 2008

Concòrdia

Durant el mes de setembre té lloc a la Seu Vella de Lleida (el castell, per a que ens entenguem tots) un cicle d'activitats i campanyes relacionades amb el món solidari anomenat Concòrdia.

Les ONG Intermon Oxfam i Amnistia Internacional emetran documentals de denúncia sobre la situació de països pobres; es podran veure curtmetratges i espots presentants el concurs Animacions per la Pau, promogut per Fundació per la Pau; es projectarà en DVD l'òpera urban Graffiti, obra de teatre musical que és un cant a la convivència i la tolerància on es combinen música, videoart, teatre i dansa; es podrà visitar l'exposició gràfica de 8 artistes lleidatans sobre els objectius del desenvolupament del mil·lenni de les Nacions Unides; i finalment, també es podrà assistir a un cicle de concerts amb l'Orquestra Àrab de Barcelona, el guitarrista flamenc Cañizares o amb els Solistes de l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida entre altres.

Un seguit d'activitats relacionades amn la pau i la solidaritat en el millor escenari possible de la ciutat de Lleida. Per més informació aquí.