dimecres, 21 de maig del 2008

Premis Blocs Catalunya 2008

L’Associació STIC.cat ha convocat la primera edició dels Premis Blocs Catalunya 2008 amb la finalitat de prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català dins la xarxa

Poden participar tots aquells blocs escrits en català sempre que no siguin anònims. Els premis consten d’11 categories temàtiques (cinema, literatura, economia, educació, esports, periodisme, personals, política i TIC) i un premi al millor bloc de l’any.

Hi ha temps per inscriure’s fins el 15 de setembre i el jurat estarà compost per persones de reconegut prestigi en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació de Catalunya. El premi consisteix en una dotació econòmica perquè segons el punt número 9 de les bases els premis s’entregaran subjectes a les retencions que determini la legislació vigent, però no s’especifica la quantia.

Us animo a que tots aquells que teniu un bloc escrit en català hi participeu; hi han molts bons blocs per la catosfera que podrien ser seriosos aspirants a ser guanyadors. De moment hi ha 156 blocs enregistrats. Per més informació aquí.

1 comentari:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Hola Carles, jo ja m'hi vaig inscriure fa uns dies. Em sembla una iniciativa molt bona.

Vaig trobar a faltar però una categoria "activisme" o algo similar, ja que hi ha molts blogs d'aquest tipus. Al final em vaig inscriure a blogs personals.

Salut!