dimarts, 6 de maig del 2008

II EcoRally Formentera 2008

Durant aquests primers quatre dies de maig s'ha celebrat a l'illa de Formentera la II Mostra de Vehicles d'Emissió Zero i el II EcoRally Formentera.


La Mostra és un punt de trobada entre les empreses del sector dels vehicles elèctrics, les associacions dedicades a la divulgació de la mobilitat sostenible i la societat de l’illa, que pretenen obrir ponts de diàleg i donar oportunitats a les empreses locals del sector serveis i als residents de conèixer alternatives de desenvolupament turístic i de mobilitat sostenible.

L’EcoRally és una marxa no competitiva que per un dia preten omplir l’illa de vehicles verds de totes les modalitats. La distància total recurreguda ha estat de 26 km i la quantitat de participants de l’edició d’enguany ha oscil·lat entre 50 a 70 vehicles entre bicicletes, motos i cotxes.

Durant els quatre dies també hi han hagut activitats paral·leles com projeccions de documentals sobre medi ambient i tallers ambientals pels més petits. En definitiva, una raó més per visitar l'illa de Formentera. Per més informació aquí.