divendres, 1 de febrer del 2008

Medi Ambient amb Humor

La Fundación Biodiversidad va editar un llibre farà cosa d'un parell d'anys, no recordo molt bé, titulat Medio Ambiente Con Humor, amb la intenció d'atacar els problemes ecològics des d'una perspectiva positiva atès que normalment la natura adopta el rol de protagonista quan hi ha una catàstrofe natural. Per aquest motiu el document es composa solsament de vinyetes còmiques elaborades per dibuixants de renom, les quals arranquen un somriure que convida a pensar en verd i en positiu.
Aquí teniu la versió on line del llibre, l'enllaç de la Fundación Biodiversidad i a continuació 3 imatges del llibre:




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, por casualidad no habrá, imagenes de rius catalàns, destruits,y Montañas naturales..,per Canteras... (per al BOOM Inmobiliarì), con Maquinaria pesada entrayendo arenas per la CONSTRUCIÓN (Arids.
Todas las montanas, que rodeán Girona, están destruidas. Medi Ambient lo sabe perfectamente, lo permite. Jover Biel de EUiA-ICV, lo, sabe...
¡¡La materia prima de "millones de vivendes", se construyen con "ARENA" y Ciments".

Anònim ha dit...

També fa riure la política del Departament de Medi Ambient que acaba d'autoritzar el trasllat d'una línia elèctrica que permetrà el creixement del runam salí de Sallent.

Un dels pitjors delictes ecològics tolerat pels ecologistes de debó, hahaha !!! suposo que tanta gent del sindicat de CCOO ha de fer por
si s'emprenyen, oi?

Ecologistes de debó, HIPÒCRITES DE DEBÓ !!!!