dilluns, 29 d’octubre del 2007

Guia Eco-Sexual

Si ets dels que vas a la feina amb bicicleta, només menges productes ecològics, separes correctament les escombraries per reciclar-les i encara et preguntes què més pots fer per portar una vida totalment respectuosa amb el medi ambient, aquí tens la Guia per un Sexe Respectuós amb el Medi Ambient que ha ideat Greenpeace.

  1. Apaga el llum. Hem de contribuir amb la reducció energètica i el canvi climàtic; si vols veure la teva parella fes-ho durant el dia.

  2. Si tens passió per la fruita i la utilitzes com a joc amorós, assegura’t que aquestes estan lliures de transgènics.

  3. Si t’agrada utilitzar aliments afrodisíacs, evita emprar ostres i marisc ja que aquests escassegen i pots contribuir a la seva desaparició. Substitueix-los per begudes d’herbes com les que es fan a l’Amazones, el guanarà o el cajú, cultius que a més són respectusos amb els boscos.

  4. Si t’agrada fer-ho en el jardí, no facis us de pesticides, fertilitzants ni productes químics, atès que aquests et poden causar molèsties inoportunes.

  5. Oblida els lubricants fets a partir de combustibles fòssils com la vaselina, no són bons pel medi ambient.

  6. Si t’agrada incloure accessoris en els jocs sexuals, compte si aquests són de PVC, atès que aquest material desprèn substancies molt contaminats pel medi ambient durant el seu procés de fabricació. Substitueix-los per accessoris fabricats amb productes naturals com el cautxú o el cuir.

  7. Estalvia aigua dutxant-te acompanyat de la teva parella; a part d'ecològic és molt excitant.

  8. Assegura’t que el llit és homologat i porta el segell SFC, de manera que la fusta emprada prové d’una explotació ecològica controlada; d’aquesta manera s’eviten les tales indiscriminades il·legals.

  9. Juga amb disfresses. Greenpeace proposa que un es vesteixi de Bush i l’altre d’algun moviment en defensa del medi ambient i el planeta terra, per veure si és possible un acord com a conseqüència de la passió desenfrenada. Si no s’arriba a un acord recorda que tan sols és un joc.

  10. Fes l’amor i no la guerra.

He fet una traducció molt lliure i breu del text original que està en anglès.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bush vs. Osos polars

http://publico.es/ciencias/012068/exxon/osos/polares

Aish, quina por...

zel ha dit...

lA MARE DEL tANO, CARLES, SEMPRE ENS DEIXES COSETES MMMHHHH AIXÍ COM MMMHHHH, ÉS QUE ARA MATEIX, NI AMB GANES TINC TEMPS DE FER SERVIR ELS CONSELLS... JEJEJE, FEINADA NOI, FEINADA, DEIXAREM LA COSA DEL SEXE CONSCIENCIAT PER UN ALTRE DIA... Estàs bé? Com que no em sols dir gaire res, doncs jo descaradament t'ho pregunto. Apa, un petonàs, fins aviat.