dilluns, 17 de setembre del 2007

Madre Tierra (Negro y Blanco)

3 comentaris:

zel ha dit...

eoooo!!! Carles que fa dies que no ens diguem res! No sé tu, però jo vaig de pc... No dóno a l'abast, noi, massa coses per una mortal com jo, ai... Quan tinguis temps, explica'm com coi es fa per posar la pantalleta del youtube al blog, que no en sé!!!! Necessito instruccions per inútils, quan comencen adreces , itp, url i mandangues em perdo. Sispli, "guia paso a paso para torpes" SOS

zel ha dit...

Jolin, ja van dues vegades que provo i no puc deixar missatge!!! que tens un premi al meu blog, te'l mereixes, solidari el primer, copia el banner i sispli, posa'l al teu espai. Abraçades Carles.

Carles Sampietro Lara ha dit...

Hola Zel

Jo darrerament sí dono l'abast perquè tot just he acabat els exàmens de setembre i he pogut disfrutrar de 5 dies de vacances de debò on he desconectat totalment del bloc.

Lo del youtube és molt senzill; de fet jo també sóc un torpe en això d'internet.

Un cop estàs al youtube, has de copiar el text que hi ha dintre una casella de la dreta de la pantalleta que duu per nom EMBED y enganxar-la en el teu bloc en la zona on redactes els excrits.

No se perquè carai, almenys a mi em passa, tot i copiar el text al enganxar-lo només apareixen 4 o 5 paraules i el text ha de durar varies linies; jo m'he acostumat a enganxar el text al word on a la primera o segona intentona apareix el text del embed complert (varies frases)i d'allí el copio i l'enganxo al bloc.

Al bloc només veuràs lletres i frases rares, però si llavors publiques l'escrit, al mirar el bloc ja apareix la pantalleta del youtube.

Moltes gracies pel premi solidari. És tot un honor.

Si tens qualsevol dubte en lo del youtube, no dubis en tornar-m'ho a dir.

Abraçades. Ciao.