diumenge, 9 de setembre del 2007

Curtmetratges per la Cultura de la Sostenibilitat

La Fundación Ecología i Desarrollo i la Fundación Norte convoquen la segona edició del Concurs Internacional on line de curts per la Cultura de la Sostenibilitat. La finalitat del concurs és difondre els valors de la sostenibilitat entesa com la conjugació de la protecció del territori i el medi ambient amb el desenvolupament social i econòmic. Les obres presentades al concurs deuran tindre com a fil conductor temes vinculats a tal concepte com l'eficiència en l'ús de l'agua i de l'energia, reciclatge, solidaritat, compromís amb les futures generacions, cooperació amb els països del sud, consum sostenible...
Per més informació del concurs aquí i si voleu veure tots els curtmetratges presentats en la primera edició aneu aquí. Per acabar, us deixo el curt del guanyador de l’any passat.

2 comentaris:

zel ha dit...

Idea sensacional, Carles, però el meu saber només em permet mirar-los!!! Són d'ús públic? Ho dic per veure si se'n pot passar algun a l'escola! Salut maco!

Carles Sampietro Lara ha dit...

Doncs no ho se. Suposo que el fet que permetin visualitzar-los i inclús guardar-los des de la mateixa web indica que la idea és que aquests es difonguin per intentar que la gent copsi de manera gratuïta la idea de la sostenibilitat.

Ciao!!