dimecres, 26 de setembre del 2007

Blog Action Day

Desconec si és el primer cop que es fa o bé ja anem per la n-èssima edició, però el proper 15 d'octubre serà el Dia de l'Acció del Bloc i per cel·lebrar-ho es pretén que quants més blocs millor, escriguin sobre un mateix tema per afavorir el debat sobre una situació important a escala mundial. En aquest any 2007, el tema escollit és el medi ambient. La idea és que tota persona escrigui sobre el medi ambient d'acord amb l'estil del propi bloc, de manera que els lectors habituals que consulten una bitàcora no considerin l'escrit com off topic.

Si vols participar has de registrar el teu bloc i publicar un escrit el 15 d'octubre; de moment hi participen més de 5.700 blocs. Per més informació o per registrar-se, aquí; jo ja ho he fet. També us deixo el video promocional.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

Hem enllaçat el teu bloc al repàs setmanal que des de Canal Solidari fem de la blogoesfera:

http://www.canalsolidari.org/web/noticies/noticia/?id_noticia=8640

Salutacions!

Pere Nieto ha dit...

Carles,
molt interessant aquesta iniciativa. Ens veiem el dia 15 d'octubre

zel ha dit...

Hola, Carles, ens han posat als dos (i suposo que a molts més) en aquest espai de canal solidari. A mi m'ha fet molta il.lusió, i a tu? Fa dies que no ens diguem res, no donem a l'abast, eh? A mi em passa el mateix, y ara ya vaig a tota pastilla amb la feina de cole.... Ja m'apunto a la campanya, "VOYVOLANDO" aBRAÇADA!