dijous, 1 d’octubre del 2009

II Fira sobre Salut i Alimentació

Aquest cap de setmana (3 i 4 d'octubre) tindrà lloc la II Fira sobre Salut i Alimentació, organitzada per Slow Food Terres de Lleida al Palau de Vidre dels Camps Elisis de Lleida.

Aquesta fira és un punt de trobada perquè la ciutadania s'informi de primera ma sobre què és l'agricultura ecològica, transgènics, plantes medicinals, teràpies naturals no agressives... Una fira que fomenta el consum ètic i ecològic a través de paradetes i expositors, conferències, debats, i experiències varies.

Tal i com s'indica en el programa de la fira:
L'alimentació conscient ens ajuda a comunicar-nos com la natura, que ens nodreix i pasa a formar part del nostre organisme, submergint-nos en una simfonia d'olors, colors i sabors, per convertir una necessitat bàsica en un plaer, en el que, com a consumidors, podem elegir bé.

En aquesta fira dona a conèixer altres opcions que s'apliquen als valors essencials d'ahir i d'avui, per cuidar la Terra i la Salut, al mateix temps que s'estimula la producció ecològica i l'economia al servei de la vida, de les persones i del planeta.

Des de Slow Food s'invita a disfrutar d'aquests dies de trobada, a obrir els sentits i aprofunditzar en els valors alimentaris que influeixen en la vida a nivell personal, social i global; en el present i en el futur.

Per saber més sobre el programa d'actes, aquí.