dilluns, 30 de març del 2009

Fira Natura

Ipcena és una entitat ecològista de les terres de ponent que anualment organitza Fira Natura, una fira sobre medi ambient i qualitat de vida... En ella s'hi organitzen conferències, tallers, projeccions... i una gran quantitat d'empreses relacionades amb la sostenibilitat, les energies renovables, les teràpies naturals i els productes artesanals i ecològics es donen cita durant aquest cap de setmana.

El cap de setmana del 3 al 5 d'abril tindrà lloc, al Palau de Vidre dels Camps Elisis de Lleida, l'XI edició de Fira Natura, que ja s'ha convertit en tot un referent a nivell lleidatà i català.

Aquest any hi tornaré a anar-hi, però en comptes de fer-ho com a voluntari o faré com a membre de l'empresa d'energies renovables on treballo, Sofos Solar. Així que si esteu interessats en solar tèrmica, solar fotovoltaica, calderes de biomassa o biogàs, no dubteu en vindre a veure'ns.

1 comentari:

zel ha dit...

A veure si després ens expliques el darrer que va sortint, que això ho hem de cuidar, ara que entrem en campanya de nuclears, netes i sense emissions, haurem d'anar a les trinxeres...