dijous, 20 de novembre de 2008

Setmana Europea per la Reducció de Residus

Del 22 al 30 de novembre, i sota la coordinació de l'ACR+ (Associació de Ciutats i Regions per al Reciclatge i la Gestió Sostenible dels Recursos), es celebrarà per primera vegada en diverses ciutats i regions europees la Setmana de la Reducció de Residus.

Des de l'Agència de Residus de Catalunya, en col·laboració amb diferents entitats públiques i privades distribuïdes per tot el territori català, s'han programat les activitats que es desenvoluparan en el marc de l'edició catalana d'aquesta setmana.

El resultat d'aquesta programació és un calendari de més de 50 actuacions de tot tipus que es duran a terme arreu de Catalunya durant aquesta setmana: xerrades, festes, mercats d'intercanvi, tallers, etc... La intenció és ampliar la repercussió i el coneixement de les diverses possibilitats que tenim per reduir la generació de residus.

A Lleida ciutat no hi ha cap activitat; en la província un total de 8 pobles formen part d'aquesta iniciativa. Aquí podeu consultar el programa complert i les localitats que s'han sumat en aquesta iniciativa pilot.

Trobat i copiat del bloc Quaderns de Medi Ambient, del periodista ambiental José Luis Gallego.

1 comentari:

Edu ha dit...

Gràcies per la informació Carles!

Veig que a Girona ciutat no hi ha cap activitat, però si pels voltants.

Salut!