dimarts, 14 d’octubre del 2008

Solidàrium 2008

Aquest cap de setmana arriba el Solidàrium, que engloba la tercera edició de la Fira d’Entitats Solidàries de Lleida i la setena edició de la Mostra al Carrer d’Informació i Documentació per al Desenvolupament.

D’aquesta manera, dissabte i diumenge en la plaça Sant Joan de Lleida podreu assabentar-vos de les entitats i ONGs de la província i si us interessa podreu conèixer els seus projectes.

Durant el Solidàrium també tindran lloc diferents actes per difondre i sensibilitzar als ciutadans entorn als objectius del mil·lenni, que constitueixen el compromís concret d’eradicar la pobresa al món. El programa es ple d'activitats on podreu gaudir de conferències, taules rodones, exposicions, magazins de ràdio, teatre, música i podreu, a més a més, tastar un bon cafè de comerç just.

Per altra banda, avui dimarts a partir de les 19:00 al Cafè del Teatre hi hauran una sèrie d’activitats: una trobada de les ONGs per commemorar el Dia Internacional contra la Pobresa, una conferència titulada Encara hi som a temps impartida pel José Luis Gallego, lectura d’un manifest titulat Sostenibilitat mediambiental: Promesa de futur i que gira entorn de l’objectiu número 7 dels Objectius del Mil·lenni i una exposició gràfica d’il·lustradors lleidatans que fan referència als esmentats objectius.

Per més informació consulteu el programa o la web. Us deixo l'enllaç del llibre homònim a la conferència que s'impartirà avui i el llistat dels 8 Objectius del Mil·lenni.



4 comentaris:

Alicia Mora ha dit...

Felicidades por el blog!, hacen mucha falta.
Saludos

zel ha dit...

Holaaa, Carles, maco!!!! Tu deus anar encara de bòlit, eh? Me'n vaig a visitar els enllaços, més que res per saber de què ha anat el tema, que ja veus, ni puc ni hi sóc a temps...Petons, maco!

(!) hombre perplejo ha dit...

Si haguessis participat a la categoria “blog solidario” t’hauria votat sense pensar-ho. Sort!

Unknown ha dit...

Holaaaaaa!!!!!! `
Una de les coses que més em va agradar del Solidàrium va ser el fet de conèixer-vos a tu i a la teva xicota.
Un petó per tots dos.
Al meu blog hi he penjat unes quantes fotos.