dissabte, 20 de febrer del 2010

Qui és el més ruc?

Tenim uns polítics que fan pena!!! La grandíssima frase pronunciada pel Ministre de Indústria i Energia del govern espanyol témer l'energia nuclear és com tindre por als eclipsis, a part de no tindre cap mena de lògica i comparar dos fets totalment independents, està a l'alçada de fabuloses cites d'altres grans dirigents com les que a continuació us recordo:

  • He portat aquí a deu dels més importants científics del món i cap m'ha garantit el temps que farà demà a Sevilla. Com algú pot dir el que passarà en el món dins de 300 anys? (el cusí de Mariano Rajoy, catedràtic de física).
  • Per acabar amb els incendis forestals, talarem els arbres (George W. Bush, ex-president dels EEUU).
  • No és la contaminació el que amenaça el medi ambient, sinó la impuresa de l'aire i l'aigua (George W. Bush, ex-president d'EEUU).
  • Això del canvi climàtic és una mamarratxada que nomès se'ls s'hi podia ocòrrer als del Premi Príncep d'Astúries (Federico Jiménez Losantos).

3 comentaris:

zel ha dit...

Sembla que juguin al joc dels disbarats...si són una colla d'incompetents,ja ho saps!!!!

Petons, Carles!

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Sí, realment són frases de jutjat de guàrdia! Quin desastre...

pititeta ha dit...

La del Rajoy no és del cosí, em sembla q era seva. El q deia el després era q el se cosi q era caedràtic no li havia pogut donar una resposta convinçent als seus dubtes... una familia de lumbreres...