divendres, 19 de febrer del 2010

Jornada portes obertes de les energies renovables

Des de l'Agència de l'Energia de Lleida s'organitza, com ja ve sent habitual en els darrers anys, una jornada de portes obertes de diferents instal·lacions que aprofiten les energies renovables. La finalitat d'aquesta iniciativa és la de donar a conèixer les tecnologies de producció netes i d'edificació sostenible als ciutadans de les comarques de Lleida. La jornada té lloc el diumenge 28 de febrer.

Les instal·lacions a visitar són:
  • Planta solar fotovoltaica. El Poal, Pla d'Urgell.

  • Parc eòlic. Serra del Tallat, L'Urgell.

  • Edificació bioclimàtica i sostenible. Juneda, Les Garrigues.

  • Aprofitament de la biomassa. Linyola, Pla d'Urgell.

  • Instal·lació solar tèrmica. Lleida, Segrià.

  • Edificació bioclimàtica i sostenible. Horta de Lleida, Segrià.

Totes les visites són gratuïtes, guiades i adreçades a tots els públics. Hi ha dos torns de visita per cada instal·lació (11h i 12:30h), a excepció del parc eòlic, que nomès hi ha un torn a les 11:30h. En el primer torn s'ofereix de manera opcional servei d'autocar gratuït (a excepció de la instal·lació solar tèrmica degut a trobar-se dins de Lleida ciutat).

Cal inscriure's prèviament abans del 24 de febrer mitjançant el mail info@lleidaenergia.cat o mitjançant el telèfon 973700455. Per més informació aquí.

3 comentaris:

Neus ha dit...

Hola Carles,

Sóc la Neus (de l'Agència, també varem estudiar junts) que et va sembla les jornades? van ser del teu interès, espero que si!! Moltes gràcies per penjar al teu blog la informació. No cal que et digui que si necessites res relacionat amb eficiència energètica o energies renovables no dubtis en ficar-te en contacte amb nosaltres.
Una gran salutació,
Neus

Neus ha dit...

Molt interessant el teu blog!!!

Carles Sampietro Lara ha dit...

Hola Neus!!!
Doncs la visita del parc eòlic va estar molt bé; em va agradar molt l'explicació que ens van fer: fàcil d'entendre, és a dir, a l'abast de tots els públics, però pels que en saben una mica, també va aportar informació interessant.

I després, poder estar al peu d'un d'aquells molins tant enormes impressiona molt.

El proper any a per una altra instal·lació.

Una abraçada.