dimarts, 5 d’agost del 2008

El Somriure d'Ariadna

La Sonrisa de Ariadna és un llibre escrit per José María Mendiluce i de l’editorial Planeta. És una novela situada a Costa Rica, on la frondosa selva i les paradisíaques platjes són l’escenari dels seus habitants que han de saber compensar intel·ligentment les avantatges del segle XX com l’electricitat i el turisme amb l’ecologia i l’esperit pur i natural que li donen un aire especial.

Es descriu la vida d’aquesta gent, amb les seves penes i les seves alegries, amb els seus problemes i les seves victòries. Un cant a la natura salvatge i un homenatge als que vieun en ella i que per ella lluiten. Una lectura ideal per passar l'estiu de manera entretinguda amb la natura més natural com a rerefons, m’ha agradat molt.

Per cert, el seu autor ha estat eurodiputat (1994-2004) exercint com viceprecident de la Comissió d’Afers Exteriors, Seguretat i Defensa del Parlament Europeu, treballa per l’ONU des de 1980, ha publicat diversos llibres i és un ecologista convençut.

1 comentari:

zel ha dit...

Aquest l'he llegit!!!!
Solo comprar molts llibres de Txalaparta, ambientats molts d'ells en països llunyans, m'emociona conéixer com viuen, què pensen i creuen, i perquè lluiten la gent de d'altres cultures. Aquest em va agradar.

Petonets!