dilluns, 12 d’abril del 2010

3er Congrés de la Bicicleta

Del dimecres 14 al dissabte 17 d'abril es celebra a Lleida el 3er Congrés de la Bicicleta, en el qual es tractarà el tema de Infraestructures i Legislació.
Tant si utilitzem la bicicleta com element de lleure o com a mitjà de transport, és un element que va íntimament relacionat amb la salut i el medi ambient. Muntar amb bicicleta és un dels esports més bonics que existeixen, permet realitzar una pràctica física bona per la nostra salut així com gaudir d’entorns naturals; per altra banda, emprar-la com a mitjà de transport per la ciutat contribueix a descongestionar el tràfic, evita l’emissió de gasos contaminats a l’atmosfera i de retruc permet la pràctica d’exercici a diari.

Tota ciutat ha d’oferir la possibilitat que els seus ciutadans puguin agafar la bicicleta per desplaçar-se, i això només es fomenta amb la implantació de carrils bicis de qualitat, prioritats davant els cotxes, pàrquings gratuïts... és a dir, amb unes infraestructures de qualitat i amb una legislació que protegeixi els seus usuaris.

Disposeu de tota la informació del congrés aquí.