dissabte, 13 de març del 2010

El món segons Monsanto

El proper dimarts 16 al Institut Francès de Barcelona (C/ Moià, 8), es projectarà el documental El Mundo según Monsanto i posteriorment hi haurà un devat sobre transgènics agrícoles entre la seva autora, Marie-Monique Robin, i David Bueno, professor del departament de genètica de la Universitat de Barcelona. L'acte es preveu que comenci a les 19:30 hores i acabi a les 22:30.
Al dia següent, el dimarts 17, a Lleida es realitzarà una xarrada sobre transgènics agrícoles amb Marie-Monique Robin. La xarrada tindrà lloc al campus de l'ETSEA (agrònoms) de 12:oo a 14:00 hores.
Monsanto és la multinacional capdavantera en temes de desenvolupament de transgènics (organismes modificats genèticament) a nivell mundial. El Mundo según Monsanto va ser primerament un llibre, i posteriorment un documental. La veritat és que no he llegit el llibre, i del documental només vaig veure el tros final, així que no puc fer cap valoració personal. De totes maneres, el poc tros que vaig veure em va impressionar molt.