dilluns, 20 d’octubre del 2008

Setmana de l'energia 2008


La Setmana de l'Energia 2008 és una campanya que l'Institut Català de l'Energia realitza anualment amb la finalitat de concienciar la ciutadania en millorar la gestió energètica i afavorir el canvi d'hàbits en el consum energètic.

En la web trobareu diferents xarrades i exposicions al llarg de la setmana (la majoria a Barcelona) i consells per aumentar l'eficiencia energètica i reduir consums a nivell domèstic i en els nostre dia a dia.

Per altra banda, considero que els dies i setmanes temàtiques tenen la finalitat de recordar, denunciar i evitar l'oblit d'una situació determinada i mitjançant activitats variades pretenen concienciar la gent i convidar-los a actuar d'una manera diferent. Personalment crec que aquestes jornades són molt importants però si es fan bé, i em sembla que no és el cas; a Lleida no he trobat cap mena d'activitat relacionada amb el tema. Per què? La Setmana de l'Energia és nomès una façana per quedar bé davant la premsa? No hi han entitats que volguin contribuir-hi?

2 comentaris:

Elisa ha dit...

Carles, disculpa pero no sé escribir en catalán... Estaba revistando los blogs en versión original y me he encontrado con el tuyo. Me ha gustado, así que te voy a votar.

Soy respetuosa con los recursos naturales e intento no derrocharlos, pero la verdad es que estoy más implicada en la defensa de los derechos de los animales. No sé si sabrás que en Madrid, del 30 de octubre al 2 de noviembre se celebra Biocultura. Tengo un post en mi blog sobre la feria. Voy a ir para hacerme con algunos utensilios que me ayuden a contaminar menos como la "ecobola" o la "ecobolsa".

Para finalizar no sé si eres conocedor o no de que el vegetarianismo ahorra agua, ya que al tomar directamente alimentos de origen vegetal, no se "pierde" agua alimentando a los pobres animales de las explotaciones ganaderas.
Un saludo.

paco77 ha dit...

Hola, Elisa me ha enviado tu url. Me ha gustado mucho tu blog. Te he votado en el 20 minutos.

Yo participo en la categoria solidario y Elisa en personal:

http://elisiya.blogspot.com
http://actuaeninternet.blogspot.com


Salutacions
Adeu