divendres, 24 d’octubre del 2008

Cites (13)

  • "És hora d'acabar amb la barbàrie i la supèrbia d'aquest mal entés progrés que justfica la destrucció en nom del desenvolupament" Pedro Arrojo.
  • "Una societat que decideix organitzar-se sense una mínima ètica, altruista i respectuosa per la naturalesa, està traçant el camí de la seva pròpia autodestrucció" Leonardo Baff.
  • "L'aigua és font de coooperació" Carlos Fernández-Jáuregui.
  • "Quan algú estira d'un sol fil en la naturalesa, el troba unit a tota la resta del món" John Muir.
  • "Atès que som la causa dels nostres problemes medi ambientals, som nosaltres els qui els controlem i, per tant, podem elegir entre continuar causant-los o començar a posar-hi remei" Jared Diamond.
  • "Només quan vaig veure la Terra des de l'espai, en tota la seva inefable bellesa i fragilitat, vaig comprendre que la feina més urgent de la humanitat és cuidar-la i preservar-la per les generacions futures" Sigmund Jähn.
  • "Si els rajos del sol fossin armes de guerra, fa temps que tindríem energia solar" George Porter.
  • "Només som feliços rodejats de plantes i animals" Edward Osborne Wilson.

4 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Molt bones totes les frases.

M'ha encantat la de John Muir, absolutament certa.

Salut!

Asimetrich ha dit...

Com sempre unes cites punyents i totalment certes.

Andrés Schmucke ha dit...

Hola, pasaba por aquí para echarle un vistazo a los nominados a los premios de 20 minutos. Aunque no estamos participando en el mismo renglón vine a pedir vuestra colaboración, solo pido un voto que no enriquece ni empobrece a nadie, claro que pido ese voto siempre y cuando te haya gustado lo que viste al pasar por mi espacio. Si no te gusto lo que viste pues no votes por mí.

Tremendo blog, un saludo desde Venezuela.

Andrés Schmucke.

Sara Ingrid ha dit...

Hola pasaba para saludar, soy de Argentina, lei un par de post y me parecieron interesantes (aclaro entiendo el catalan pero no lo escribo jaja) Muy bueno
Saludos!