diumenge, 11 d’abril del 2010

Centre BTT a Lleida

Lleida torna a tindre novament un centre de bicicletes tot terreny. El centre està ubicat a l'avinguda Pearson de Pardinyes (el carrer que uneix el pavelló del barri amb l'entrada al Parc de la Mitjana), està obert de divendres a diumenge (pel matí només, crec) i ofereix la possibilitat de lloguer de bicicletes, guies, oferta de possibles recorreguts, rentat de bicicletes, vestidors, dutxes, cafeteria i punt de informació.
Ja fa cosa de 4 anys ja es va inagurar aquest mateix centre en la zona del Parc de l'Aigua però actes vandàlics van acabar per tancar les instal·lacions. Una de les activitats de llavors era la d'organitzar sortides amb btt alguns diumenges pel matí dels mesos estiuencs, confio que en aquesta nova etapa també sigui així, i si hi ha prou volum de gent, tingui continuitat. Està adreçat a tota mena d'usuaris de la mountain bike: families, gent gran o jove...
Jo encara no l'he visitat, però en el seu moment m'hi vaig fer soci i vaig ser-ne usuari. Esperem que en aquest segon intent tingui una vida més llarga i que aviat gaudeixi d'alguna web!!!